Thuis Over ons

Geschiedenis

Een paar woorden over ons
1 2 3 4 5 6 7

NINGBO CHUANGJI MACHINERY CO.,LTD

    Ningbo Chuangji Machinery Ltd., wordt de snelste ontwikkelingsonderneming in de injectie het vormen machine verwerkende industrie. Chuangji heeft drie merken voor standaardtoepassingen in het middel en hoogste-lijnsegment van de plastic verwerkende industrie. Met Chuangji-multi-merkstrategie, is het gehele verwerkingsspectrum van de plastiekenindustrie behandeld. Onze onderscheiden productportefeuille biedt hoogst efficiënte oplossingen zelfs voor het meest gevarieerd van klanteneisen, van snelle massaproduktie aan de vervaardiging van de kleinste high-precision delen of het innovatieve vormen met complexe vormen aan.

    De machines van Ningbochuangji worden momenteel vervaardigd bij 3 plaatsen, afhankelijk van de bouwreeks, categorie van het vastklemmen kracht en klantenspecificaties. Voor dit hebben wij productielijnen en goed gemotiveerde werknemers, op een totale productiegebied van ongeveer sqm 70.000 geautomatiseerd. Ons magere organisatorische structuren, efficiënte gebruiksprocedures en ultra-modern materiaal waarborgen hoge productieefficiency en flexibiliteit waarwij klanten aan behoeften met aantrekkelijke termijnen en bewezen kwaliteit in de kortste mogelijke tijd kunnen voldoen.

    Het bedrijf bezit nu LOGBOEK, MARITIEM, en ANSTRENGTH met drie afzonderlijke R&D-teams, en een gemeentelijk R&D-centrum van injectie het vormen machine, die de productie van 6 reeksen, 50 typische modellen met speciale opties, en honderden conventionele modellen behandelen.
    Met meer dan 50 full-time R&D-ingenieurs, 124 octrooien, hebben wij prioriteiten om machines met speciale opties te produceren, kunnen wij speciale die machines aanpassen die in de markt op de producten zoals pvc-montage, Huisdierenvoorvormen, thin-walled verpakkende producten noodzakelijk zijn, acryl verpakkend enz. wordt gestreefd. Wij zijn de unique&exclusive fabrikant in de industrie van injectie het vormen machine die direct-aandrijvings volledige elektrische injectie het vormen machines in China kan produceren.

    Het LOGBOEKmerk, met zijn reeks van M6, van A8, van S6 en S8-behandelt alle toepassingen in de segmenten van de ongecompliceerde en middelgroot-lijn standaardmarkt. M6 en S6 hebben zich in de grote publiek zoals China en India gevestigd. A8 en S8 hebben grote succes en voltooiing in Rusland, het Midden-Oosten en Brazilië.
    &precision hydraulische injectie van de maritieme, High-end enig-cilinderhoge snelheid het vormen machine. Geschikt in al high-end spaart de industrieën zoals medische apparaten/Auto/verpakking/Optics/IT enz.
    Anstrength, direct-aandrijvings volledige elektrische injectie het vormen machine. Geschikt in high-end de industrieën zoals precisie medische delen/precisie schakelaars/Precisieoptica.

    Wij verwachten uw vriendelijke aandacht.

 

 

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Type Business

Fabrikant

Importeur

Exporteur

Merken : LOGBOEK; ANSTRENGTH; MARITIEM

Aantal werknemers : 300~500

Jaarlijkse omzet : 40000000-50000000

Opgericht Jaar : 2007

Export pct : 40% - 50%

Factory Numbers: 4

Company Area: 100000 ㎡

Annual Output: 2000Sets

geschiedenis van het bedrijf

Ongeveer de MACHINES van NINGBO CHUANGJI:

 2008-2009 Kans

 2010-2011 Merk

 2012-2013 Beheer

 2014-2015 Innovatie

 

· 2007 de eerste LOGBOEKmachine gezet in markt

· 2008 de eerste opeenhoping van de productiebasis

· 2009 de overzee afdelingsopeenhoping

· 2010 de jaarlijkse doorbraak van het verkoopbedrag aan miljoen dollar 15,4

· 2011 bereikt de tweede productiebasis gezet in productie, aan productie 200 reeksen per maand

· 2012 bouwt het LOGBOEK de 2200T-machine

· 2013 Maritiem en Anstrength was geboren

· 2014 de derde productiebasis gezet in productie

· 2015 het jaarlijkse bereik van het verkoopbedrag aan miljoen dollar 46,2

· 2016 Open verrichting in Noord-Amerika & Midden-Oostenmarkt

 

De eerste Fabriek

 

 

De tweede Fabriek

 

 

De derde Fabriek

 

 

De vooruit de Bouwfabriek

 

Op de manier…

 

bedrijfsdiensten

Ongeveer Machines na de Dienst:

Wij hebben meer dan 10 menseninternetional na de dienst technische ingenieur resolver.

 

Krachtige de na-Dienstgroep

 

24 nieuwe cirkel van de naverkoopdienst“ systeem online van Q & van A.Creative de „, breiden de traditionele naverkoopdienst aan een nieuw cirkelsysteem dat door technologie, productieworkshop en verdelers, en professioneel verkoopteam samen wordt samengesteld uit. Onze professionele naverkoopingenieurs kunnen materiaalinstallatie/opleiding/reparatie overzee en ander werk verstrekken, T verstrekken een globaal „0 keer Systeem van de verschildienst“.

 

Netwerkhulp

 

Login de website http://www.injectionmolding-machines.com, u kon de online de dienststeun gemakkelijk krijgen. Om het even wat over LOGBOEKmachine, zou u 100% een antwoord met efficiënt door met de elektronische post te versturen aan loginjmachine@logge.com.cn krijgen.

 

De reparatiedienst

 

Cutomers die LOGBOEKinjectie het vormen machine hebben gebracht van de dienst van de levenreparatie van de machines worden voorzien.

 

Bedrijfteam

 

Ons Verkoopteam:

 

Wij hebben meer dan 30 verkoopmensen in de Verkoopteam van de Lokale en Buitenlandse Handelsafdeling.

 

Ons de Dienstteam:

 

 

Ons R&D-Team:

 

Met meer dan 50 full-time R&D-ingenieurs, 124 octrooien, hebben wij prioriteiten om machines met speciale opties te produceren, kunnen wij speciale die machines aanpassen die in de markt op de producten zoals pvc-montage, Huisdierenvoorvormen, thin-walled verpakkende producten noodzakelijk zijn, acryl verpakkend enz. wordt gestreefd. Wij zijn de unique&exclusive fabrikant in de industrie van injectie het vormen machine die direct-aandrijvings volledige elektrische injectie het vormen machines in China kan produceren.

 

Ons Agententeam:

 

Meer dan 100 agenten over de hele wereld.

Ons sterk team is het beste binnen in het hart van elke agent.